1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
862
Threads:
959
Messages:
166746
Discussions:
15
Photos:
12

Group events

Pasarea Matinala

Întărește-ți gândirea

Status
Not open for further replies.

Mariana constantin

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 150
Oracol (XOR)
775.18
Fan Adevărat!
113.00 Puncte
#1
Intareste-ti gandirea pozitiva! Nu te gandi la rau pentru ca astfel vei atrage raul asupra ta si te vei imbolnavi!
Unul dintre cei mai renumiți vindecători ai antichității, spunea:


“Medicul are trei mijloace de luptă împotriva bolii – cuvântul, planta şi cuțitul”.Într-unul din spitalele din psiholog, îşi obliga pacienții de trei ori pe zi să repete cu voce tare sau în gând de 10 ori expresia “În fiecare zi mă simt tot mai bine și mai bine”. Şi ce credeți? Pacienții grav bolnavi timp de o lună s-au vindecat, la unii chiar a dispărut nevoia de intervenție chirurgicală. Adică a fost confirmată ipoteza marelui savant, care susținea că credința face minuni.


Sănătatea noastră este o consecință directă a gândirii. Nimeni nu se îndoiește de existența unei legături directe între starea mintală și cea fizică.

Nu te gândi la rău – te vei îmbolnăvi. Una dintre cele mai importante legi ale psihologiei spune: “Expresia verbală a iubirii, simpatiei și admirației intensifică energia vitală a celui care o ascultă. Iar cuvintele rele reduc energia ascultătorului.”


Numărul total de boli asociate cu gândurile rele continuă să crească. Pentru a le face faţă, trebuie să urmăm sfatul înțelepților antici: “Bucurați-vă de viață, indiferent cât este de grea!”


Deci, sănătatea, viața și destinul unei persoane depind direct de gândurile sale.


Te gândești la bine – așteaptă binele. Te gândești la rău – rău vei obține.


Ceea la ce ne gândim mereu, se transformă în convingerea că acest lucru ar trebui sau poate să se întâmple. Și această credință dă naștere unui eveniment …


De aceea, gândeşte-te doar la lucruri bune, sperând doar la mai bine. Şi niciodată nu-ţi fă griji pentru lucrurile neînsemnate! Ţine cont de două reguli .

Regula 1: Nu te indispune din cauza lucrurilor neînsemnate.


Regula 2: Toate sunt lucruri neînsemnate.


9 Reguli pentru intarirea gandirii pozitive.


1. Inlocuieste semnul minus cu semnul plus. Inlocuieste-l pe “nu pot” prin “pot.” La sfarsitul zilei, in loc sa spui “sunt obosit”, spune: “trupul meu are nevoie naturala de refacere si simte bucuria acestei refaceri.” In loc de “sunt sfarsit”, spune “urmeaza un nou inceput”.

2. Evita in fata altora, propozitii care contin programari negative. Nu-i intimpina pe prieteni cu vorbe negative, de tipul: “Vai, ce rau arati”, ci distinge, la oricine, trasatura lui pozitiva, motivul sau aspectul in care acela ar putea excela. Pe acela subliniaza-l.


3. Intareste-ti energetismul, caci gandirea negativa si depresia tin de un dificit energetic. Agresivitatea, tine si ea, de un deficit energetic, ca si nesiguranta si spaima de esec. Orice intarire a energetismului sporeste pozitivitatea gandirii. Si orice pozitivare a gandirii sporeste energetismul. Este ceea ce numim cerc vicios (si el rezulta din …purificarea cercului vicios).


4. Ridica pragul de toleranta la frustare. Aceasta presupune un antrenamemnt sau o terapie contra “mal-sevraj” -ului ( termen provenit din limba franceza, avand sensul de rau-intarcat ). Se pare ca majoritatea oamenilor au fost “rau intarcati” de mame; de aici provin carentele de adaptare la real.


5. Controleaza-ti cele 1000 de trebuinte si incearca sa le restrangi. Cere mult de la viata, stiind sa te multumesti cu cat vine si continuand sa ceri mult de la viata.


6. Evita comparatiile care iti starnesc invidia. Evita comparatiile (cu semeni mai mult sau mai putin ilustri, cu semeni care sunt, mai mult sau mai putin, vedete ) care te deranjeaza, care te deprima. Fa numai acele comparatii din care sa vezi clar avantajele tale pe lumea asta.


7. Inlocuieste cuvantul “superior” (care intretine rivalitate, stratificari, trufie, slava desarta) prin cuvantul “autentic”.


8. Intareste-ti psihologia de invingator sau mentalitatea de invingator. Multumire ferma, stabilitate emotionala, liniste launtrica, staruinta. Nu te mahni ca poti pierde batalii de etapa: cea finala conteaza. Aminteste-ti aforismul acesta: “Reusita in viata este o parere. Dar o parere transformata in hotarire”. Mai aminteste-ti si aforismul urmator: “Orice castig este un DAR, orice pierdere este o restituire”.


9. Formuleaza-ti o tinta de etapa ( pozitiva si pragmatica), dar o tinta de existenta ( pontifical inalta ): realizarea personalitatii, implinirea spirituala. Treptat da prioritate tintei de existenta.Fiecare membru care isi exprima opinia, va primi un 1 punct fan adevarat , iar cei cu cont fake ,50 de monede. De asemenea trebuie să distribuiți pe facebook. Cine va avea cele mai multe aprecieri ,va primi 3 puncte fan adevarat. Va rugam, un singur comentariu,și în dreptul comentariului numele după facebook.
 

simona 75

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 150
Oracol (XOR)
376.46
Fan Adevărat!
4.00 Puncte
#13
Sunt momente in care simti ca nu mai poti gandi pozitiv, ca totul este lipsit de sens.....toti am trecut prin asta, dar cum dupa orice noapte vine dimineata, asa si gandurile noastre se limpezesc si trebuie ...si este necesar sa se indrepte spre ceva pozitiv. Usor de zis....cam greu de facut, dar uneori ajuta sa ne impunem sa gandim ca totul va fi bine deoarece Dumnezeu este alaturi de noi . Ganduri bune tuturor. ;):)
 
Status
Not open for further replies.
Top