1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
866
Threads:
1005
Messages:
176175
Discussions:
16
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

7 motive să te căsătoreşti cu o femeie divorțată și care are un copil

Status
Not open for further replies.

Ralucaandreea

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
2,756.38
Fan Adevărat!
18.00 Puncte
#1
Multi barbati se tem sa-si asume responsabilitatea pentru o femeie cu un copil, care deja a trecut printr-o relatie nereusita si a iesit din ea. Ei cred ca o astfel de femeie va deveni un balast, iar copilul va fi o povara inutila. Totusi, nu te grabi sa te desparti de iubita ta, daca ai aflat ca are un copil, deoarece aceste femei au multe avantaje fata de cele tinerele, fara experienta in dragoste.

1. Ea poate construi o relatie serioasa
Nu-si mai face iluzii si nu mai crede in povesti despre cum au trait fericiti pana la adanci batraneti. Ea stie ca intr-o relatie trebuie sa muncesti mult, sa faci compromisuri, sa accepti neajunsurile, sa luati deciziile in doi

2. Ea nu-si va dori un copil imediat dupa nunta.
In ciuda obiceiurilor moderne, fetele tinere inca mai doresc sa nasca un copil imediat ce se casatoresc. Putine dintre ele amana sarcina. Cu o femeie care are deja un copil, nimeni nu te va grabi sa devii tata.

3. Ai ocazia sa inveti cum sa comunici cu copilul.
Ea are deja un copil si va trebui sa interactionezi cumva cu el. Dar nu este acelasi lucru cu a avea copilul tau. Da, veti trai impreuna si probabil, vei fi nevoit sa participi la educatie – daca mama va dori acest lucru. Insa nu uita ca copilul are un tata care cel mai probabil, va purta povara principala.

4. Vei fi iubit de rudele ei.
Daca esti o persoana adecvata. Daca iti vei asuma responsabilitatea pentru o femeie divortata cu un copil, cu siguranta vei fi laudat de rudele ei.

5. Aceasta femeie este capabila sa-si exprime deschis pretentiile.
Ea deja a comunicat facand aluzii si a inteles ca aceasta metoda nu duce la nimic bun. Este deschisa la dialog constructiv si-ti poate explica in detalii ce nu-i place si de ce.

6. Este deja o personalitate formata
Ea stie ce vrea de la viata, de la relatie, cu care partener vrea sa-si uneasca destinul. Si asta, fii de acord, este mai usor decat sa te casatoresti cu o fata care nu a vazut viata, nu a fost intr-o relatie serioasa, care probabil nici macar nu este sigura daca i te potrivesti sau nu.

7. Este pregatita pentru relatii egale
Nu o intereseaza si nici nu are nevoie de sponsori. Ea s-a descurcat cumva cu viata ei si a crescut copilul singura – si putin probabil va inceta sa o faca cand se va casatori cu tine. Bineinteles, sprijinindu-se pe umarul barbatului ii va fi mai usor sa traiasca. Insa nu va incurca umarul cu spatele si nu se va urca pe el.

Desigur, merita sa tii cont de faptul ca femeile necasatorite sau divortate, cu sau fara copii, sunt diferite. Si nu o judeca pentru “bagajele” ei. Comunicati, cunoaste-o, gandeste-te daca vei putea trai cu ea ca persoana, nu ca mama si fosta sotie
Ce parere aveti?
Va rog ca opinia voastra sa contina mai mult de 3 cuvinte ,nu cum v-ati obisnuit sa raspundeti.
casatorie-femeie-maritata.jpg
Cei care isi exprima opinia si distribuie pe facebook veti primi : 1 punct Fan Adevarat cei cu cont real, 50 de monede cei cu cont fake.
De asemenea cei care au cele mai multe aprecieri la tema zilei va primi 3 puncte
 
Last edited by a moderator:

Chiru Roxana

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Oracol (XOR)
187.64
Fan Adevărat!
12.00 Puncte
#2
Iata citeva motive pentru care femeile singure cu copii merita toata atentia barbatilor:

- sint maturizate si responsabile
- in general stiu ce vor de la viata
- comunica mult mai eficient
- sunt pragmatice
- atente la detalii
- ofera căldura familei prin prisma copilului.
Cand vrei sa fii cu cineva, sa ai o relatie serioasa (nu neaparat casatorie) nu conteaza cati copii ai tu sau ea. Dragostea e un miracol in sine, o chimie unica intre 2 oameni. Evident nimic nu este perfect si nu exista relatie fara compromisuri. Important este ca balanta sa fie pozitiva si ca acel "miracol al dragostei" sa se transforme in ceea ce numim iubire. Iar cand acest lucru se intampla poate tine o viata. La fel se poate ca intr-o zi sa se termine. Cine nu accepta ideea este mai bine sa nu aibe relatii in viata. Exista o singura certitudine in viata de 100%; ca fiecare dintre noi vom muri intr-o zi.
 

mioara_cozonac

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
762.02
Fan Adevărat!
206.00 Puncte
#3
Din punctul de vedere al multor barbati, o femeie fara copil poate constitui o partida mai “sanatoasa” decat una cu un copil, insa lucrurile nu sunt chiar asa. Daca femeia corespunde asteptarilor barbatului si invers, va exista atractie, sentimente si ambii parteneri se vor accepta cu tot ce au: defecte, calitati, vicii, inclusiv copil.
 

Blanaru Maria

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 150
Oracol (XOR)
134.28
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
#6
sunt și bărbați care au divorțat și rămână cu copii și se recastoresc și poate ca se înțeleg mai bine și se respectă mai mult și se apreciază unul pe altul, sunt cupluri care fac mult mai multe lucruri cu bărbatul sau Femei din adoua căsătorie.(și aici ma refer la starea financiara, la lucrurile pe care le poți realiza prin gospodarii....) .. Cunosc persoane care sau căsătorit adoua oara și sunt foarte fericiți.... Unii dintre ei au mai făcut și copii :):):);):D
 
Status
Not open for further replies.
Top