1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
862
Threads:
970
Messages:
167837
Discussions:
15
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

Cat costa fericirea?

Status
Not open for further replies.

Ralucaandreea

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
2,708.72
Fan Adevărat!
67.00 Puncte
#1
De multe ori poate că ne-am pus această întrebare, dar nu întotdeauna am găsit un răspuns pe măsură.Oare de ce?Pentru că noi înșine nu ne-am străduit să îl aflăm, pentru că nu am fost atât de tentați să ne gândim la acesta sau pur și simplu, pentru că nu am vrut ?Pe cât de ușor ar părea să facem acest lucru, pe atât de complicat este.Nu putem să răspundem însă la această întrebare, înainte de a afla ce este, de fapt, FERICIREA?Personal, eu o definesc ca cea mai sublimă stare pe care o poate atinge un om în viața lui.Ea nu stă în a avea ceea ce îți dorești, ci în a-ți dori ceea ce ai deja.Odată ajunsă pe culmile fericirii, viața capătă alte culori:culori mai vii, culori mai calde, culori mai deschise.Nimeni și nimic nu te poate împiedica să fii fericit.Tot de ce ai nevoie este doar să îți dorești cu adevărat acest lucru.Pentru ca să trăiești pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, trebuie mai întâi de toate să ne mulțumim cu puținul.Adevărat că acest ,,puțin” diferă de la om la om, dar uneori anume ,,el” poate fi calea noastră spre o viață mai veselă și mai frumoasă.Ceea ce semnifică pentru unii ,,puțin” , pentru alții poate reprezenta,,totul”.FERICIREA, de fapt, este tot ceea ce ne bucură inima, facând-o să bată mai repede, este ceea ce ne readuce lumina în priviri, chiar dacă afară e întuneric, este ceea ce ne dorim cu toții.Și totuși, cât costă FERICIREA?Cu câțiva ani în urmă, eram decisă că nu costă nimic.Dar dacă aș continua și acum să susțin acel gând, m-aș minți singură pe mine.Fericirea costă mult, poate mult prea mult:nu poate fi cumpărată cu bani, cum nici dragostea nu poate fi dobândită cu forța.Pentru mine, adevărata fericire este FAMILIA, care întotdeauna a fost și va rămâne locul de împlinire a celor mai mărețe și profunde aspirații omenești de bucurie;mai sânt și momentele divine petrecute în anturajul celor dragi, pe care nu le poți înlocui cu nimic altceva.Am înţeles că un om poate avea totul, neavând nimic, şi nimic având totul, adică nu tot ceea ce contează se poate număra, cum nu tot ceea ce se numără contează.Veritabila fericire este dată de bucuria inimii și a minții, nu de bucuriile care provin din bunurile materiale, și care pot fi atinse cu ușurință, pentru că viața nu se rezumă doar la bani.Fericirea, până la urmă, costă durere, smerenie, răbdare, nădejde, visuri, forță, costă viața noastră.Și nu uita, ca să fii fericit nu contează cine eşti sau ce ai. Contează doar ceea ce gândeşti. fericirea-ghid-de-buzunar-si-citate-despre-fericire.jpg
Cei care isi exprima opinia si distribuie pe facebook veti primi : 1 punct Fan Adevarat cei cu cont real, 50 de monede cei cu cont fake.
De asemenea cei care au cele mai multe aprecieri la tema zilei va primi 3 puncte.
 

Boiangiu dana

Well-Known Member
Staff member
Moderator
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
694.31
Fan Adevărat!
920.00 Puncte
#4
In aceste timpuri pe care le trăim am impresia că toate principiile si valorile dupa care ne ghidăm s-au schimbat complet.
Sunt cu adevărat fericită , in momentul in care doi ochisori căprui ma privesc si pot vedea in ei o lumină pură, o bucurie fără margini , când pe buze i se așterne cel mai frumos si mai cald zâmbet..aceasta este adevarata fericire pentru mine. Fericirea nu se poate cumpăra
 

mioara_cozonac

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
347.12
Fan Adevărat!
241.00 Puncte
#6
Tot ce ne face fericiti in aceasta lume sunt valorile tale, credintele ,copii ,partenerul de veata, hobbyurile, talentele tale si toate acele lucruri pe care le faci pentru a da veti tale un scop.Si fiind si responsabil in tot cea ce priveste viata si viitoru ,Cu sa nu te faca fericita aceste lucruri mai e nevoe de un pret.
 

Laura321

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
604.42
Fan Adevărat!
170.00 Puncte
#7
Fericirea este o bunastare subiectiva , mai exact o combinatie intre satisfactia propriei vieti si capacitatea de a avea mai multe emotii pozitive decat negative.Fericirea este o stare interioara ce trebuie controlata deoarece lasata in seama altora , face ca ei sa devina administratorii fericirii tale.Distribuit pe facebook.
 

micutza56

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
3,782.64
Fan Adevărat!
118.00 Puncte
#14
Se zice că intr-o zi ,Zeii s-au hotărât, din plictiseală ,să se distreze pe seama oamenilor și au decis sa le ascundă FERICIREA.
Fiecare zeu își dădu cu părerea unde s-o ascundă:
-in vârful celui mai înalt munte;dar cineva va avea curajul,se va urca și o va găsi;
-la fundul oceanului; curioși, oamenii vor construi un aparat cu care să înoate sub apă si o vor găsi;
-pe altă planetă; dar omul a fost creat cu înțelepciune, va construi un aparat cu care va merge pe altă planetă și o va găsi.
Cel mai bătrân dintre zei spuse că el știe unde să ascundă FERICIREA și oamenii nu o vor găsi: IN INTERIORUL LOR!
Vor fi atât de preocupați s-o găsească încât nu la va trece prin minte că FERICIREA nu trebuie căutată in EXTERIOR,ci CHIAR IN EI!!!
Oamenii pierd toată viața in căutarea FERICIRII,iar aceasta este chiar in ei,in sufletul lor!
"Adevărata fericire costă puțin;când costă mult nu este adevărată" (Francois
Rene de Chateaubriand)
Distribuit oe facebook-Sasha Micuta
 

Archangel Michael

Well-Known Member
Staff member
Fan Adevărat!
Top 50
Oracol (XOR)
93,001.38
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#19
Exact cum a zis Diana, fericirea înseamnă pentru fiecare în parte ceva diferit, dar eu susțin că fericire fără Dumnezeu nu există, este doar o iluzie a fericirii!
Fericirea mea sunt eu, ceea ce am și bineînțeles familia mea.
❤️
Aici sunt si eu 100% de acord ca fericirea fara Dumnezeu nu poate exista.
Sentimentele de Iubire pa care le-am avut pentru Dumnezeu nu le-am avut pentru nimic in lumea asta.
 

Boiangiu dana

Well-Known Member
Staff member
Moderator
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
694.31
Fan Adevărat!
920.00 Puncte
#20
Buna seara!
In acest moment tema se inchide.
Felicitări @Stirbu iulia maria ai avut cele mai multe aprecieri si ai primit 3 puncte.
Cei care v-ati exprimat opinia si ati distribuit pe facebook veti primi: 1 punct Fan Adevarat cei cu cont, 50 de monede cei cu cont fake.
O seara frumoasa va doresc!
 
Status
Not open for further replies.
Top