1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge

Ce este Autoritatea unui Domeniu? Ce este DA?

csscoll

Active Member
Registered
Oracol (XOR)
18.97
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
#1
Există nenumărate site-uri web, si unele sunt mai bune decât altele. Întrebarea este că de unde știm ce site-uri web se descurcă bine,si are o reputație vizibil mai solidă decat altele.

Acum trebuie să vă gândiți că trebuie să existe fel de fel de criterii pentru a clasifica acest lucru și cu siguranță ca aveți dreptate. Domain Authority sau DA este acea măsură statistică utilizată pentru a afla reputația unui anumit site web furnizat de SEOmoz sau mai bine cunoscut ca Moz. Este un număr statistic de la 0 la 100, care a fost dezvoltat de Moz pentru a determina cum se clasează un domeniu în rezultatele motorului de căutare Google.

Cu toate acestea, nu este același lucru cu cel al autorității de pagină. Diferența dintre autoritatea unei pagini și autoritatea unui domeniu este destul de semnificativă, deoarece autoritatea de pagină reprezintă potențialul de clasare al unei singure pagini web, în timp ce autoritatea de domeniu ne spune despre potențialul global de clasare al întregului domeniu sau subdomeniilor.
 
Top