1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
862
Threads:
983
Messages:
170064
Discussions:
15
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

CE ROL ARE O MĂTUȘĂ ÎN VIAȚA UNUI COPIL

Status
Not open for further replies.

Issabella

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
316.43
Fan Adevărat!
249.00 Puncte
#1
CE ROL ARE O MĂTUȘĂ ÎN VIAȚA UNUI COPIL?

Ce rol are o mătușă în viața unui copil?
Incredibil de important!
Cine spune că pentru a crește așa cum scrie la carte un copil are nevoie doar de mamă și de tată, se înșeală. Iată care este rolul important al mătușii.

Reușește să facă ce părinții nu pot
De ce poate oare o mătușă să facă lucruri absolut incredibile, pe care părinții nu reușesc?
Pentru că are extrem de multă răbdare, spun oamenii de știință. Și are și o abordare mult mai bună a rezolvării unei probleme, atunci când nepotul are nevoie.

Și tot mătușa este cea care aduce mereu copilului tot ce-și dorește și niciodată nu lipsește de la cele mai importante evenimente din viața sa.

De asemenea, mătușa e mereu veselă și bine dispusă și astfel știe să atragă copilul, care preferă să stea lângă ea decât alături de mama, care e mereu nervoasă.

Dar cel mai important rol al mătușii este cel de confident. Pentru că nepoții îi vor spune întotdeauna ce au pe suflet pentru că mătușa nu îi ceartă, ci încearcă să găsească o soluție.
Screenshot_20190811-171245_Facebook.jpg
Cei care isi exprima opinia si distribuie pe facebook va primi: 1 punct Fan Adevarat cei cu cont real, 50 de monede cei cu cont fake. Cea care va avea cele mai multe aprecieri va primi 3 puncte. Va rog un singur comentariul, iar in dreptul comentariului numele dupa facebook.
 

Issabella

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
316.43
Fan Adevărat!
249.00 Puncte
#2
Dacă ești destul de norocos să ai o mătușă, știi cât de cool e. Ea este un prieten loial, un sprijin bun, bucurie și distracție. Matușele sunt oameni foarte importanți în viața fiecărui copil, jucând nu mai puțin decât părinții și bunicii. Și nu este vorba doar de a fi membru al familiei, ci de a face efortul de a ocupa un loc special în viața nepoților
 

Gigi

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
440.65
Fan Adevărat!
3.00 Puncte
#4
Eu am 3 nepoti de la sora mea doua fete si un baiat, mama le spunea celor 5 nepoti ai ei, globuri de aur, asa sunt si pt mine, pe toti 3 eu i.am botezat, ei sunt copii mei, pe primii doi, fiind mai aproape de varsta cu ai mei i.am luat cu mine in concediu, dormeau la mine, fugeau la mine cand ii certa soramae, cea de a treia Ioana a fost o surpriza, dar e cea mai minunata nepoata din lume, acum sunt in spania cu totii, oricat vorbim si oricate poze imi trimit, faptul ca nu.i pot imbratisa si pupa pana ma satur ma doare, ma doare dorul de ei dar numai cand le vad zambetul imi trece pentru putin dorul de ei.
 

mioara_cozonac

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
468.38
Fan Adevărat!
218.00 Puncte
#9
O matusa care te iubeste si iti da mereu sfaturi este o adevarata binecuvintare Matusile stiu intodeauna cind nepoti sunt tristi,furiosi sau nu se simt prea bine. Eu sunt matusa si e minunat sa ai parte de nepoti si nepoate care iti insenineaza zilele. Si incerc sa dau sfaturi cit mai bune pentru nepoti Eu nu am avut parte de matusi iubitoare. Diseribuit pe facebook.
 

micutza56

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
3,782.64
Fan Adevărat!
118.00 Puncte
#10
Eu întâi am fost mătușă, apoi mamă, deși fratele meu este mai mic cu doi ani,dar a fost ceva wow,o experiență unică. In primul rand când am ținut,-o in brațe a fost un sentiment copleșitor. Nu exista zi să merg acasă, locuiam împreună atunci când s-a născut, să nu vin cu ceva pentru ea.O iubeam și încă o iubesc la nebunie!
"Doar o mătușă poate oferi îmbrățișări ca o mamă, poate păstra secrete ca o soră și poate răspândi dragoste ca o prietenă."
Distribuit pe facebook-Sasha Micuta
 

Maria Colceriu

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
269.54
Fan Adevărat!
74.00 Puncte
#16
Am și eu mătuși, chiar multe pot spune dar nu toate sunt bune confidente, dar pot spune că una din ele e preferata mea și acum vorbesc mult cu ea chiar dacă suntem departe una de alta, defapt acum vorbesc cel mai mult cu ea, le iubesc pe toate dar ea e singura care e mai apropiată de noi și care se adaptează zilelor de azi :), o ador, iar la rândul meu sunt și eu mătușa a 3 fetite și 3 băieți de moment, mai sunt 2 pe drum :D, din care doar 2 nepoți am cu mine, o fată și un băiat care sunt comorile mele și mă ajută să îmi mai alin dorul de ceilalți, doar că nu poate ține locul celor de departe, nepoata de pe sora cea mare e sufletul meu pot spune pentru că am fost martoră la creșterea ei, când plângea, râdea, când i-a ieșit primul dinte, când a mers, când a spus mama și când a spus tuși :), iar acum îi duc dorul maxim și ea mie l-a fel!
Îmi iubesc nepoții maxim și încerc să fiu o mătușă exemplară și o prietenă bună!
❤️❤️❤️❤️
 
Status
Not open for further replies.
Top