1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge

Ce sunt Monedele Oracol XOR si ce puteti face cu ele

Seriale Turcesti

Well-Known Member
Staff member
Moderator
Fan Adevărat!
Registered
Full Member
Oracol (XOR)
1,465.89
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#1
Echipa WebmastersMind este un partener care se ocupa doar cu promovarea monedei, Echipa WebmastersMind nu apartine din Staf si nu are putere executiva asupra acesteia deci ea se ocupa doar cu promovarea.

Moneda Oracol XOR este un proiect initiat acum 2 ani de un roman stabilit in canada avand mai multi parteneri atat europeni cat si asiatici. La ora actuala este singura moneda virtuala romaneasca consecventa. In acest moment este in stadiul ICO , adica cine doreste sa investeasca in aceasta moneda o poate cumpara cu pretul de 0.15 $ moneda

Siteul de unde se poate cumpara este https://www.oracol.mobi/ si se poate cumpara doar cu bitcoin sau $ prin transfer bancar.

Dupa terminarea ICO, Staful de comanda al monedei anunta ca va fi listata la o bursa , la un exchange in care se va stabili un pret in functie de cerere si oferta.

Siteul unde va fi listata moneda este https://tradebtc.eu/ de asemenea staful anunta ca va fi listata incepand cu 1 ianuarie 2019

Noi o sa va tinem la curent cu pretul monedei la momentul potrivit.

Bun. Sa revenim la ale noastre... cei care v-ati inscris in Grupul Pasarea Matinala si ati pus poza la profil postand si un mesaj de salut ati primit cate 50 monede.

Atentie! reteaua noastra sociala https://forums.webmastersmind.com/ este conceput astfel incat oricand faceti postari sau topicuri sa primiti monede pentru acest lucru. Daca priviti poza de profil sub poza apare cate monede aveti.

Voi aveti deocamdata monedele intr-un portofel virtual chiar aici la noi. Insa puteti face retragere direct in portofelul propriu.

Pe siteul official al monedei https://oracol.org puteti descarca walletul Android ( pentru telefoanele cu android) si walletul windows pentru calculator/laptop

Atentie! o puteti gasi si pe Google Play cautati Oracol XOR Wallet sau accesati aici https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coinxoro.wallet.dev

Dupa ce ati instalat aplicatia postati mai jos adresa wallet si eu va transfer banutii direct pe telefonul vostru. De asemenea puteti face ce vreti cu ele sa le trimiteti prietenilor sau pur si simplu sa le vindeti pe siteul de exchange cand va fi listata.

Si ca sa ma asigur ca ati inteles primii 10 care vor posta mai jos adresa wallet vor mai primi inca 100 Oracol XOR gratis

Daca aveti intrebari nu ezitati sa le puneti.

Update: Au fost postate 10 adrese wallet oracol XOR . Ca atare au primit cate 100 monede fiecare, impreuna cu ce aveau in portofelul de aici.

Urrmatorii 10 vor primi cate 50 monede pentru descarcare Wallet
Primi 10 care vor posta adresa vor primi cate 50 monede in walletul sau
Cei care au descarcat si au primit cate 100 nu mai pot participa la aceasta actiune
 
Last edited by a moderator:

Archangel Michael

Well-Known Member
Staff member
Fan Adevărat!
Top 50
Oracol (XOR)
92,540.96
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#20
Top