1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
859
Threads:
856
Messages:
155837
Discussions:
15
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

Tema Zilei De ce creierul nostru detesta anumite persoane?

Status
Not open for further replies.

adinamonica

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
285.43
Fan Adevărat!
66.00 Puncte
#29
Oare daca nu detest pe nimeni din prima, oi fi avind ceva la creier????!!!!!
Eu sunt zodia PESTI ca si dnul Ioan de mai sus, caruia as indrazni sa ii spun ca are dreptate numai in parte si ca primul nostru "feeling" in raport cu o persoana vazuta este si cel corect. Mai degraba o interactiune indelungata cu acea persoana poate duce si la aparitia unor stari poate mai tensionate- nu care chiar sa merite detestarea!!!!- care se abat de la aceasta asa-zisa prima impresie, dar per total cred ca PESTII, si eu in consecinta nu ne prea inselam la prima interactiune.
In ceea ce priveste ce, cu sinceritatea debordanta ni s-a confesat dna Gigi, cu referira la asocierile de nume cu persoane cunoscute anterior si eventual o categorisire eronata la inceput, eu cind eram copil, mai ales in vacanta, pe plaja "imi venea" sa asociez caracterul, dragalasenia, amabilitatea, buna intentie sau NU a tuturor celor enumerate, cu forma degetelor de la picioare ale interlocutorilor mei- mai cu seama cei feminini. Cineva a asociat aceasta "pornire" cu chiromantia pe care cica as fi practicat-o intr-o viata anterioara. Astea-s chiar prostii!!! Mi-a trecut cu virsta, de unde rezulta caau fost doar niste asocieri trecatoare ale creierului.
Ai mare dreptate! Sunt in aceeasi zodie, si cum ai spus si tu, țin să îl contrazic puțin pe dnl Ioan.. nu prea mi s-a întâmplat să îmi schimb părerea după prima impresie, chiar si dupa ce am fost "de acord" sa cunosc mai indetaliat persoana respectiva!
 

Stella Nicoleta

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 150
Oracol (XOR)
325.48
Fan Adevărat!
26.00 Puncte
#30
De foarte multe ori se întâmplă să judecăm imediat oamenii de la prima apariție, ne uităm lung cu ce e îmbrăcat, încălțat, cum vorbește, cum se comportă, de obicei lucrând la rândul meu cu străini, aveau obiceiul, simțind la rândul lor imediat accentul meu de străină,nici să mă salute să intre direct în subiectul ce îi interesa ,cu timpul am învățat să fiu calmă și să nu mai judec pe nimeni ,după aceste criterii. Când vine vorba de cei dragi se dau lupte grele între creier si suflet, pentru a ierta sau a nu critica ...distribuit twitter.
 

Carmi Doris

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
524.59
Fan Adevărat!
30.00 Puncte
#31
Eu cred ca acele criterii enumerate mai sus, cum ar fii religie, sex, vârsta, nu sunt neaparat o granita intre "noi" si "ei". Cred ca aceasta granita e de fapt pusa de caracterul nostru, daca o persoana e tolerata de caracterul nostru este acceptata, iar daca nu, nu. Bineinteles exceptie facand familia!
 

Valeria

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
91.70
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
#33
Eu nu sunt capabilă să detest... Nustiu, o fi rău, o fi bine, habar nu am... Știu doar că toți suntem fiii lui Dumnezeu și trebuie să ne iubim ca frații.... Știu, trebuie să ne ferim de lumea rea, de hoți , de criminali, de toți vagabonzii,.. s. a. m.d..... dar nu să detestam ... Ura pornește din inimă, nu de la creier, iar noi trebuie să ne iubim aproapele... Asta e părerea mea.... Distribuit pe fb
 

Maria Colceriu

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
394.48
Fan Adevărat!
69.00 Puncte
#35
Eu una nu detest pe nimeni, nici măcar pe cel care mă rănește, pe moment mă nervez, țip, urlu de nervi, iar mai apoi îl evit, nu merită să detestăm, să urâm pe nimeni pentru că noua ne facem rău, sufletului nostru!
Și în legătură cu prima impresie, da contează foarte mult și pentru mine dar am început să nu pun etichetă pe oameni înainte de a vorbi cu ei, înainte de a le vedea privirea și gesturile în timp ce vorbesc, să văd ce gândesc chiar dacă măcar puțin iar mai apoi încerc să îmi fac o părere și nu am dat greș niciodată până acum și sper să nu o fac nici deacum înainte!
Vreau să mai zic că și eu înainte puneam eticheta pe oameni cum îi vedeam, mă uitam cum stau, ce privire au, cum sunt îmbrăcați iar atunci am dat greș, nu de multe ori dar am greșit punând etichetă înainte să aud ce are de zis, dar încerc să nu mai fac asta chiar dacă uneori e greu, creierul încă încercă să facă o "captură de ecran" înainte dar îi dă eror :D!
Mulțumim de temă!
Distribuit pe fb!
 

Marcela70

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
485.05
Fan Adevărat!
50.00 Puncte
#36
Eu sunt o persoana sociabila si am incredere in oameni in general,de aceea ,de fiecare data cand fac cunostinta cu o noua persoana incerc intai sa o cunosc si abia apoi imi dau cu parerea.Bineinteles ca am intalnit si oameni care mi.au fost antipatici din prima,dar niciodata nu i.am aratat acest lucru ,am preferat sa trec mai departe...distribuit facebook.
 
Status
Not open for further replies.
Top