1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
867
Threads:
1009
Messages:
181695
Discussions:
16
Photos:
12

Latest posts

  • Fazan
  • FAZAN

Group events

Pasarea Matinala

De ce se pune episodul pe parti si nu integral?

Seriale Turcesti

Well-Known Member
Staff member
Moderator
Fan Adevărat!
Registered
Full Member
Oracol (XOR)
1,465.89
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#1
Este o intrebare care multi si multe dintre voi ni le-ati pus personal de mai multe ori si sunt convins ca marea majoritate inca nu au inteles de ce dureaza atat de mult sau de ce nu punem episodul intreg.

Un episod complet are in jur de 2 ore si jumatate. Prin sistemul pe care noi l-am facut il impartim in fragmente de cate 5 minute.
Un episod complet are 30 de fragmente a cate 5 minute.


5 minute de tradus editat, procesat si urcat pe youtube dureaza 1 ora.
Practic unui singur om sa traduca un episod intreg ii va lua 30 ore. Deci ii este imposibil unui singur om sa traduca un episod in 8 sau 12 ore .
-Traducerea se face din Engleza in Romana si nu din Turca - Romana. cei care cunosc limba engleza probabil ati observat cat de prosta este, cu inexactitati si traducere chiar gresita. Practic Traducatorii trebuie sa fie foarte inteligeti sau sa aibe calitati deosebite astfel incat sa intuiasca exact ceea ce regizorul filmului a vrut sa transmita.


De asemenea Traducerea in limba engleaza este disponibila deabea la ora 9 in fiecare Duminica. Deci noi atunci ne apucam de treaba.
Insa noi avem deja o echipa care eu sunt foarte multumit de ea si din comentariile voastre reiese acelasi lucru. Insa chiar si asa sunt foarte putini.
Marea majoritate dintre ei nu au cerut bani sau alte avantaje materiale. Decizia de a le plati pe aceste fete este luata de mine pentru a-si atribui mai mult timp din ziua de duminica, practic este ziua lor libera pentru ca atat ele cat si eu avem un job offline. Ceea ce facem aici nu ne asigura traiul zilnic. Noi o facem din pasiune pentru iubitorii acestui serial. Atunci cand noi va vedem fericiti si explodati practic de fericire atunci cand el este difuzat ne fac pe noi cei din echipa Seriale turcesti sa continuam indiferent daca ne neglijam pe noi insine sau chiar familia.
Va rugam sa distribuiti acest Topic pe retelele de socializare. In acest moment noi nu mai detinem nic o pagina de facebook insa cei care aveti puteti distribui pe profilul vostru sau in grupuri sau pagini personale.


Nu vrem sa facem asta pentru a le arata tuturor cat muncim noi ci pentru faptul de a transmite un mesaj online persoanelor care vor sa ne ajute la tradus astfel incat sa reusim pana la urma traducerea unui episod integral intr-o singura zi.
De ce anume avem nevoie?
Cititi acest Topic https://forums.webmastersmind.com/t...istribuie-topicul-sau-ajuta-ne-la-tradus.560/
Implica-te in comunitatea Seriale Turcesti, Distribuie topicul sau ajuta-ne la tradus
 
Last edited by a moderator:
Top