1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge

Despre ce ti-ai dat seama prea tarziu in viata?

Mr. L

Member
Registered
Oracol (XOR)
4,130.88
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
#1
Ei bine, cred ca este un subiect foarte discutat. Cu totii traim intr-o societate si ne ''luptam'' sa ramanem pe linia de plutire. Ca acest lucru sa functioneze e necesara experienta, fara de care nu evoluam. Esuam si invatam din greseli, insa care este lucrul sau lucrurile de care ti-ai dat seama prea tarziu in viata? Ar fi de o utilitate extraordinara sa impartasesti cu noi aici si oriunde altundeva unele chestii pe care nu multi le realizeaza la momentul oportun, asa ca poti ajuta. Eu de exemplu, cu toate ca sunt tanar, imi dau seama ca timpul are o valoare inconsiderabila si ca trebuie folosit asa cum trebuie, sa nu-l irosim pe lucruri banale, ci in folosul nostru, cat mai bine focusat pe ceea ce simtim, nu pe absurditati si leneveala. Mie imi pare rau cu zi ce trece ca nu am facut si altceva in plus pe langa lucrurile pe care le-am realizat. Voi?
 

Archangel Michael

Well-Known Member
Staff member
Fan Adevărat!
Top 50
Oracol (XOR)
92,540.96
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#2
Interesanta intrebare , interesanta descriere.

Sunt multe lururi pe care le facem cu voia sau fara voia noastra. Unul din lucrurile pe care nu le-as mai face este judecata. A judeca este un pacat mai ales daca iti judeci parinti, aceasta din urma este mult mai grava. De asemenea lenea, lenea iarasi este un pacat pe care va avea intr-un fel repercusiuni in viata noastra. Razbunarea iarasi este un lucru rau pe care mai mult ca sigur le vei simti ca un bumerang asupra ta sau asupra familiei tale. Scrie si in Cartea Sfanta asa: „A Mea este răzbunarea, Eu voi răsplăti”, a zis Domnul , deci ca atare nu trebuie sa il inveti tu minte sau sa ii dai peste nas pentru ca in acest fel "ii ierti intrun fel pacatele" si se vor intoarce tot spre tine intentia ta. Lasa-L pe Dumnezeu sa o faca pentru tine : O va face garantat.

Mi-aduc aminte cand eram copii si ne jucam iar cand in gluma ridicam cu mana sau cu vreun obiect , celalalt radea in hohote : Ha ha mi-ai luat pacatele. Deci exista un sambure de adevar.

Eu cred in Destin , eu nu cred in Coincidente, eu cred ca toate greselile noastre au scopul de a ne pregati pentru ceea ce trebuie sa devenim. Nu este nimic intamplator, toti oamenii cu care interactionam si toate intamplarile din viata noastra indiferent daca sunt bune sau rele au drept scop sa te lumineze si sa poti vedea calea care iti este scris. Important este sa vrei cu adevarat sa afle adevaratul tau scop si Dumnezeu iti va arata calea. In acel moment cand esti sigur care iti este scopul trebuie sa te focusezi maxim catre ceea ce te face sa devii ceeea ce Destinul iti este dat.
 
Top