1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
867
Threads:
1009
Messages:
182178
Discussions:
16
Photos:
12

Latest posts

  • FAZAN
  • Fazan

Group events

Pasarea Matinala

Implica-te in comunitatea Seriale Turcesti - Distribuie topicul sau ajuta-ne la tradus

Seriale Turcesti

Well-Known Member
Staff member
Moderator
Fan Adevărat!
Registered
Full Member
Oracol (XOR)
1,465.89
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#1
Pentru a realiza traducerea si postarea unui episod intreg intr-o zi ne-ar trebui 30 de traducatori care sa faca o traducere sincronizata. Fiecarui traducator ii va lua aproximativ o ora pentru traducerea unui fragment de 5 minute.

Fiecare traducator trebuie sa isi asume traducerea. Sa fie scrisa corect gramatical fiecare virgula si cuvant scris trebuie sa fie exacta si sincronizata.

Verificarea unui episod intreg de 2 ore si jumatate dureaza de 3 ori. Trebuie sa il vizualizezi sa il opresti si sa corectezi daca este cazul. Tocmai de aceea noi am selectat cu grija traducatorii si nu cred ca mai exista in acest moment greseli sau fragmente de traducere incorecta.
Deci daca vom avea disponibili 30 de traducatori vom garanta traducerea in maxim 5 ore de la aparitia in limba engleza.
Noi in momentul de fata avem doar 5 traducatori insa doar 2 dintre ei fac mai mult de 1 fragment pe zi.


Eu spun sa o luam cu pasi marunti si sa nu cerem deodata imposibilul si sa impunem un numar de 30 traducatori insa 15 sau chiar 10 ar imbunatati vizibil difuzarea cu traducere al serialului.

Si am putea macar intr-o zi sa traducem jumatate din serial ( 2 parti) si tot ar fi bine pentru moment.
Noi platim traducatori si acestia au primit banuti de mai multe ori atat bani reali ($ ) cat si in monede virtuale. Plata pentru fiecare fragment este confidential si cei care doresc sa intre in aceasta categorie va trebuie sa intre intr-o perioada de proba de 2 saptamani timp in care li se va testa calitatile si consecventa.


Sunt convins ca sunt foarte multi traducatori care nu le mai trebuie initiere si multi care chiar daca nu au mai tradus abilitati de a invata intr-un timp cat mai scurt.

Deci daca iubiti acest serial va rugam Distribuiti pe retelele de socializare acest topic sau Grupul Pasarea Matinala pentru a duce mesajul cator mai multi oameni, astfel incat cei care sunt mai empatici si cu abilitati si impreuna cu toata comunitatea, sa aducem un plus de calitate acestei comunitati.
 
Last edited by a moderator:
Top