Reclama

Group statistics

Members:
514
Threads:
146
Messages:
2799
Discussions:
5
Photos:
8

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

Fan Adevarat! In Prezent 103.24 - Hai sa marim fondul pentru Luna Ianuarie

Archangel Michael

Administrative
Staff member
Fan Adevărat!
Oracol (XOR)
99,674.250
Fan Adevărat!
0.000 Puncte
#1
Cum se poate mari fondul?

Link SKIP AD --->>> Click AICI

Dupa cum stiti din topicul creat ieri, Fondul pentru Luna Decembrie este de 50$ iar suma totala a punctelor este de 272 de puncte

50 impartit la 272 = 0.18 pe punct iar in lei 0.73 lei

Pare o suma mica la prima vedere pentru ca este raportata la 1 punct. Insa daca ai avea 100 Puncte? dar 1000. Probabil atunci o parte dintre voi sau majoritatea nu veti mai dona deloc din acel venit din luna respectiva sau ati dona doar o parte din el.

Este firesc sa faceti acest lucru deoarece avand mai multe puncte practic v-ati ocupat din timpul vostru adunand aceste puncte prin munca. Ati facut traduceri, ati postat comentarii, ati distribuit si multe alte lucruri care au ajutat comunitatea sa se dezvolte.

Fondul pentru luna Ianuarie porneste din start cu 50$ . Nu vom accepta donatii in bani ci doar acel venit din puncte. In urma prezentarii venitului pe luna Decembrie mai multi Fani Adevarati au dorit sa nu isi retraga acel venit de 0.18 ci sa il doneze.

Voi incerca sa fac update la suma cat mai des. Practic avem acum 50 + 1.44 donatie facuta de membrii de mai jos


@nollum , @Lidia , @Georgiana, @Ralu , @Manuela Grigore , @Stirbu iulia maria , @alinuta , @Mada15 , @RoxanaCtin , @Petruta , @Gigi , @alexa74 , @Anamaria , @Janina , @Boiangiu dana , @Ada Luca , @Simonasimona ,
In acest moment Fondul pentru Luna Ianuarie este de 55.24

Acest fond al lunii ianuarie poate creste considerabil daca si alti membri vor dona sau vor face si alte actiuni care maresc acest fond.

Atentie! Nu este o obligatie sa donati venitul lunii decembrie. Fiecare face ce vrea. Puteti mari acest fond si prin vizitarea anumitor linkuri.

Mai jos aveti un link SKIP AD care prin vizitarea lui acea companie ne rasplateste cu o anumita suma. Nu este o suma foarte mare insa daca vizitezi acest link zilnic se poate aduna o suma ce va conta la fondul total atribuit acestei luni.

Important este ca toata lumea sa participe la aceasta actiune.

Cum se procedeaza? click pe acest link. Se deschide un site care apar anumite reclame. Dati Skip AD si va directioneaza pe un alt site care are prezentat un alt link. Sunt 5 pasi de facut
Dupa fiecare click iti arata la ce pas esti si ce pas urmeaza

Atentie la ultimul pas o sa va directioneze pe romaniaonline.tv unde va fi un articol cu un clip video de 1-2 minute de pe youtube. urmariti clipul iar la sfarsit va fi un numar pe care daca mi-l dati in privat eu va atribui cate 1 punct.

In acest fel toti cei care dau click sunt rasplatiti


Link SKIP AD --->>> Click AICI

Acest ciclu se poate face o singura data la 24 ore deoarece nu se contoriziza mai multe vizite chiar daca intrati de 50 ori.

Eu va rog sa participati cu totii astfel incat fondul pentru luna ianuarie sa il marim macar la 200$

Sunteti de acord?

Cei care se alatura de mine sa posteze mai jos.
Link SKIP AD --->>> Click AICI
 
Last edited:
Reclama
Top