Hello . Bine v-am gasit .
Jorjette Well-Known Member Fan Adevărat! Registered Dec 16, 2018 #1 Oracol (XOR) 49.48 Fan Adevărat! 0.00 Puncte Dec 16, 2018 #1 Hello . Bine v-am gasit .
Seriale Turcesti Well-Known Member Staff member Moderator Fan Adevărat! Registered Full Member Dec 16, 2018 #2 Oracol (XOR) 1,465.89 Fan Adevărat! 1.00 Puncte Dec 16, 2018 #2 Buna si bine ai venit! Va rugam sa puneti o poza la profil.
Jorjette Well-Known Member Fan Adevărat! Registered Dec 16, 2018 #3 Oracol (XOR) 49.48 Fan Adevărat! 0.00 Puncte Dec 16, 2018 #3 Gata am atasat si poza de profil . O seara placuta . Asteptam vizionarea serialului . Va multumim pentru munca depusa .
Gata am atasat si poza de profil . O seara placuta . Asteptam vizionarea serialului . Va multumim pentru munca depusa .
Seriale Turcesti Well-Known Member Staff member Moderator Fan Adevărat! Registered Full Member Dec 16, 2018 #4 Oracol (XOR) 1,465.89 Fan Adevărat! 1.00 Puncte Dec 16, 2018 #4 Jorjette said: Gata am atasat si poza de profil . O seara placuta . Asteptam vizionarea serialului . Va multumim pentru munca depusa . Click to expand... Buna @Jorjette si bine ai venit printre noi! Ti-am trimis si 50 De monede Oracol XOR pentru înregistrarea in grupul Pasarea Matinala.
Jorjette said: Gata am atasat si poza de profil . O seara placuta . Asteptam vizionarea serialului . Va multumim pentru munca depusa . Click to expand... Buna @Jorjette si bine ai venit printre noi! Ti-am trimis si 50 De monede Oracol XOR pentru înregistrarea in grupul Pasarea Matinala.