1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
862
Threads:
970
Messages:
167796
Discussions:
15
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

LIMBAJUL OCHILOR ȘI SEMNIFICAȚIA LOR

Status
Not open for further replies.

Issabella

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
305.48
Fan Adevărat!
236.00 Puncte
#1
LIMBAJUL OCHILOR ȘI SEMNIFICAȚIA LOR

"Atunci cand ochii spun un lucru, iar gura spune altceva, un om cu experienta se va increde in primul limbaj" – Ralph Waldo Emerson.
Ochii au fost numiti "oglinda sufletului" iar acest lucru nu este la intamplare.

Ne putem alege cu grija cuvintele si controla expresiile faciale si gesturile, insa ochii nu mint niciodata. Ochii ne oglindesc gandurile, emotiile si pot exprima plictiseala, neincrederea, surprinderea, aprobarea, ura sau dragostea. Fara a fi nevoie de cuvinte, ochii au puterea de a atrage, de a infricosa, de a judeca sau de a mangaia. Din acest motiv, limbajul ochilor este unul din cele mai puternice instrumente de comunicare nonverbala.

1. Ochii zambitori
Un zambet sincer incepe de la ochi. Atunci cand zambesti in mod autentic, se creeaza mici riduri in jurul ochilor, lucru care nu se intampla in cazul unui zambet fals, formal. De obicei, simti imediat cand un zambet este sincer sau nu datorita expresiei ochilor.

2. Ochii timizi
Persoanele care evita contactul vizual in timpul unei conversatii sunt percepute ca fiind nesincere si de neincredere. Cu toate acestea, studiile indica faptul ca nu este intotdeauna adevarat. Atunci cand o persoana este nesincera, aceasta va mentine mai mult timp contactul vizual, deoarece este constienta ca lipsa contactului vizual este perceputa ca fiind un semn al minciunii. Lipsa contactului vizual poate indica mai degraba timiditate, nervozitate sau chiar plictiseala.

3. Ochii prietenosi
Atunci cand privim pe cineva in ochi in timpul unei conversatii, ii transmitem ca ne simtim confortabil in compania sa, ca suntem relaxati si increzatori si ca suntem atenti la ceea ce ni se spune.

4. Ochii inchisi
Atunci cand ne acoperim sau ne ferim ochii si ne coboram ploapele pentru o perioada mai lunga de timp, incercam sa blocam ceva ce nu dorim sa vedem. Printr-un astfel de gest ne dam de gol cu privire la ceea ce simtim cu adevarat. Chiar daca acceptam verbal o propunere, de exemplu, daca ne ferim sau acoperim ochii atunci cand o facem inseamna ca de fapt nu suntem de acord.

5. Ochii care calculeaza
Atunci cand o persoana isi misca ochii dintr-o parte in alta, inseamna ca proceseaza o informatie. Este mult mai dificil sa mentinem contactul vizual in timp ce facem calcule. In special in cadrul unui interviu de angajare, nu este indicat sa privesti intr-o parte in timp ce te gandesti ce raspuns sa oferi deoarece acest gest va fi interpretat ca o lipsa a sinceritatii.

6. Ochii blegi
Atunci cand purtam o discutie cu cineva si obesrvam ca persoana respectiva nu ne asculta cu atentie, ne dam seama de acest lucru din modul in care priveste. Daca cineva priveste fara sa clipeasca sau se uita in alta parte, cel mai probabil nu este atent la ceea ce ii spunem.

7. Ochii care clipesc des
Atunci cand suntem stresati, ingrijorati sau necinstiti, vom clipi mai des. Nu ar trebui sa consideram insa ca cineva este mincinos din cauza ca obisnuieste sa clipeasca des. Cel mai probabil persoana este anxioasa sau stresata.

8. Ochii micsorati
Micsorarea ochilor indica faptul ca persoana respectiva nu se simte confortabil, este stresata sau nervoasa. De asemenea, daca cineva isi micsoreaza ochii in timp ce vorbesti, poate insemna ca nu are incredere in ceea ce spui, nu este de acord cu tine sau nu intelege exact spusele tale. Prin urmare, ar fi indicat sa clarifici orice nelamurire.

9. Ochii interesati
Pupilele ni se dilata atunci cand suntem interesati de persoana cu care vorbim sau de obiectul pe care il privim. Totusi, ar trebui sa fim atenti la luminozitatea incaperii deoarece pupilele se dilata in mod natural in medii intunecate.

10. Ochii care stralucesc
Se spune ca atunci cand cineva este fericit, ochii ii stralucesc, iar cand cineva este trist, acea stralucire se pierde. Exista date stiintifice concrete care atesta acest fapt. Atunci cand ni se schimba starea de spirit, ni se schimba si expresia ochilor.
Credeți în limbajul ochilor?
Ce reflectă ochii?
Screenshot_20190710-153353_Chrome.jpg
Fiecare membru care isi exprima opinia, va primi un 1 punct fan adevarat , iar cei cu cont fake 50 de monede. De asemenea trebuie să distribuiți pe facebook. Cine va avea cele mai multe aprecieri ,va primi 3 puncte fan adevarat. Va rugam, un singur comentariu,și în dreptul comentariului numele după facebook
 

Issabella

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
305.48
Fan Adevărat!
236.00 Puncte
#2
Frumuseţea exterioară este partea vizibilă a frumuseţii interioare. Şi ea se manifestă prin lumina care iese din ochii fiecăruia. Nu are de a face dacă persoana e prost îmbrăcată, dacă nu respectă canoanele eleganţei sau dacă nici măcar nu se sinchiseşte de părerea celor care îi stau în preajmă. Ochii sunt oglinda sufletului şi reflectă tot ce pare a fi ascuns. Dar, dincolo de puterea de a străluci, ochii mai au o virtute: sunt o oglindă. Şi reflectă pe cine îi admiră. Astfel, dacă sufletul celui care observă este întunecat, el îşi va vedea întotdeauna propria urâţenie. Deoarece, ca orice oglindă, ochii înapoiază fiecăruia dintre noi imaginea propriului nostru chip.
 

simona 75

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 150
Oracol (XOR)
390.63
Fan Adevărat!
5.00 Puncte
#4
Ochii sunt cei care exprima ceea ce este in suflet. Chiar daca afisezi un zambet pe fata, ochii tai vor spune cum esti de fapt (trist sau fericit/ rau sau bun/ sau siret) . Dar pot fi persoane care sa se prefaca foarte bine.....viata ne ofera multe surprize ....uneori tare neplacute. Sper ca toti sa intalnim persoane oneste si bune
 

mioara_cozonac

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
343.31
Fan Adevărat!
251.00 Puncte
#9
Multe lucruri pot fi exprimate cu ajutorul ochilor,asadar nu este de mirare ca ochii sunt o sursa de inspiratie pentru artisti,poeti , autori inca din cele mai vechi timpuri . Ochii sunt cel mai cinstit interpret al sentimentelor.Ei sunt fereastra sufletului si dezvaluie foarte multe informati despre fiecare persoana in parte. Distribuit pe facebook
 

Gigi

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
440.65
Fan Adevărat!
3.00 Puncte
#14
ochii îți arată cât de sinceră și bună este o persoană, când îți place ceva sau ești fericit ochii râd. când ești supărat și trist ochii plâng, când iubești ochii vorbesc, ochii, indiferent de culoarea lor, sunt poate cel mai frumos lucru cu care ne-a înzestrat Dumnezeu.
 
Status
Not open for further replies.
Top