1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
867
Threads:
1006
Messages:
177989
Discussions:
16
Photos:
12

Latest posts

  • Fazan
  • FAZAN

Group events

Pasarea Matinala

Obtine un Punct - Ce parere aveti despre Angelica Kenova numita „Barbie umană“

Archangel Michael

Well-Known Member
Staff member
Fan Adevărat!
Top 50
Oracol (XOR)
92,607.09
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#1
s6_5565bb2930405.jpgAngelica Kenova este o fata din Rusia care semana izbitor cu o papusa barbie. Toata mass-media au numit-o „Barbie umană.“ insa acestia accentueaza faptul ca parintii ei au luat aceasta decizie pentru ea si ca profita de pe urma acesteia. De asemenea ea este lipsita de libertate, fiind mai mult decat protectori cu ea spun agentiile de presa.

Voi ce parere aveti? seamna cu o papusa barbie? Este o binecuvantare sau un blestem?

Pentru a aduga comentariu --->>>> Click Aici

Comentariu trebuie facut pe site insa puteti reveni si aici in grup pentru a dezvolta impreuna subiectul. Insa pentru a primi punctul trebuie sa adaugati in cadrul articolului respectiv comentariul si nu in ultimul rand sa il distribuiti pe reteleel de socializare. Inainte de a adauga comentariul este bine sa Cititi AICI
 
Last edited:

Archangel Michael

Well-Known Member
Staff member
Fan Adevărat!
Top 50
Oracol (XOR)
92,607.09
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#7
Nu reusesc sa distrubui,ma poate ajuta cineva ?Cum trebuie sa fac?
In cadrul articolului este in stanga mai multe iconite ale unor site-uri de socializare: facebook, twitter, google plus etc.
Iar mai jos cu rosu unde scrie citeste continoarea aici - Schimbi Pagina deoarece articolul este impartit in mai multe pagini.
Ai atasata o poza care te poate ajuta cum sa distribui si cum sa citesti intreg articolul
distribuire.png
 

Gigi

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
440.65
Fan Adevărat!
3.00 Puncte
#13
În balconul apartamentului meu și-a făcut cuib o porumbiță, cum de nu l-am observat, nu știu, dar când am văzut oul în cuib am zis ok asta e. Binențeles că toți ai casei când ieșeam pe balcon mergeam pe vârfuri să nu speriem porumbița.Într-o zi, am fost părtașă la un moment extraordinar al familiei de porumbei, ambii părinți porumbei stăteau pe marginea balconului cu puiul între ei, puiul era deja măricel, și mama și tata porumbel dădeau amândoi din aripi stând pe loc iar puiul și-a întins și el aripioarele lui mici și îi imita pe părinții lui.Toți părinții au datoria să-și protejeze copii, mereu, nu numai când sunt mici dar vine un moment când trebuie să îi ajute să plece din cuib. Părinții lui Angelica Kenova nu numai că nu au lăsat-o să zboare din cuib ci pur și simplu i-au tăiat aripile.

am distribuit și pe facebook. o seară minunată vă doresc.
 

Beatrice 207

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
92.26
Fan Adevărat!
12.00 Puncte
#14
Opera Snapshot_2019-01-05_164258_www.facebook.com.png
am distribuit articolul pe facebook... oricum tineam sa va spun ca eu daca as fi fost mama acestei copile nu as fi facut nimic ptr a o face sa devina ceva ce nu era inainte.. as fi lasat sa creasca cum era.. fara sa ii fac viata asa dificila.. dar e parerea mea.. eu pot doar sa ii urez numai sanatate si sa fie fericita..[/B]
 
Last edited by a moderator:

nollum

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
72.00
Fan Adevărat!
18.00 Puncte
#15
Mai multe
Articolul Zilei - Obtine un Punct - Ce parere aveti despre Angelica Kenova numita „Barbie umană“

0 redistribuiri 0 aprecieri
Răspunde Redistribuie Apreciază Vezi activitatea Tweetului

nadia p.


@nollum_55
19 oreAcum 19 ore
Mai multe
https://forums.webmastersmind.com/members/nollum.1163/

Un copil chinuit de nechibzuinta si ambitia parintilor. Cred ca nici un parinte cu mintea la el nu poate priva copilul sau de farmecul si frumusetea copilaiei.De fapt iau furat viata si sentimentele transformando intr-un robot. Pacat !!

0 redistribuiri 1 apreciere
Răspunde Redistribuie Apreciază 1 Vezi activitatea Tweetului
 

Archangel Michael

Well-Known Member
Staff member
Fan Adevărat!
Top 50
Oracol (XOR)
92,607.09
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#16
Multumesc tuturor celor care si-au exprimat opinia. Este o poveste trista, insa am tinut sa incep cu acest articol pentru ca sunt foarte multe persoane care urmaresc site-ul nostru si vreau ca aceasta comunitate sa incerce sa puna in lumina calea cea dreapta care trebuie sa o urmeze fiecare dintre noi.

Aceasta comunitate vreau sa devina usor usor o miscare la nivel national incat prin opinia si actiunile noastre sa scoatem binele din fiecare om.

Toti cei care ati participat la acesta actiune au primit cate 1 Punct.

Este foarte important sa obtineti cate mai multe puncte, deoarece am vazut ca marea majoritatea dintre voi ati donat mai departe venitul punctului si obtinand mai multe puncte, veti avea un venit mai mare care s-ar putea transforma intr-o donatie mai mare sau de ce nu sa tii retragi.

Topicul ramane deschis pentru discutii insa eventualele comentarii pe site nu vor mai primi punct deoarece urmeaza un nou articol care am sa-l public cat mai curand si va avea prioritate.

Membrii care au primit cate 1 Punct la acest articol sunt: @nollum , @Gigi , @gina giana , @Beatrice 207 , @Udrea Sorina , @Petruta , @Anghel Claudia , @ellaH , @Ame , @Steff @mioara_cozonac
 
Last edited:
Top