Group statistics

Members:
838
Threads:
603
Messages:
114680
Discussions:
15
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

Obtine un Punct - Cum ar fi viata voastra daca ati fi o Printesa?

Archangel Michael

Well-Known Member
Staff member
Fan Adevărat!
Top 50
Oracol (XOR)
94,004.27
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
#1
printese.png

Zilele trecute am vorbit despre papusi umane, apoi am am pasit impreuna pe taramul Italiei si nu oriunde ci in cele mai romantice locuri din batrana Italie.

Astazi in Articolul Zilei vreau sa vorbim despre Printese. Nu stiu daca stiti insa in mai toata europa si asia sunt impanzite de printi si printese active. Unele mai frumoase decat celelalte. De asemenea daca cititi intreg articolul de la un capat la celalalt, veti descoperi ca unele activeaza in lumea modei, altele in afaceri si chiar in sport, unde obtin si medalii.

Si cum in Comunitatea noastra 95% sunt doamne si doamnisoare, sunt convins ca multe dintre voi, probabil cand erati niste fetite v-ati visat Printese.

Stiati ca inca este posibil?
Daca soarta nu a harazit sa va nasteti intr-o familie ragala, puteti deveni printese si chiar regine daca v-ati marita cu un tip de vita regala.


Intrebare:
Cum ar fi viata voastra daca ati fi o Printesa? Ce anume ati face si cum credeti ca s-ar schimba viata voastra?
Ce anume ati schimba daca ati avea o asemenea distinctie. Sunt multe intrebari care ati putea sa vi le puneti daca ati fi o Printesa. Dorim sa ne dezvaluiti raspunsul aici sa il stim si noi ca cine stie poate acasta postare va fi citita de vreo printesa si le-ar pune in practica.


Fetele din Grup care sunt deja maritate pot reformula intrebarea in Cum ar fi fost fost viata mea daca as fi fost Printesa si ce as fi schimbat etc... Iar baietii la fel ...pot reformula: Cum ar fi viata mea daca as fi un Print?

Va rog sa cititi articolul urmand linkul de mai jos si sa adaugati un comentariu cu privire la acele printese care le-am prezentat eu in acest prim material destinat Printeselor, si sa reveniti aici sa dezbatem subiectul. Primiti 1 Punct Fan Adevarat! daca adaugati un comentariu in articolul cu pricina si il distribuiti pe o retea de socializare.

https://romaniaonline.tv/atunci-cand-coroana-se-potriveste-printese/

Articolul este impartit in mai multe pagini. Click pe casuta rosie din articol "Cititi Continuarea AICI" pentru a parcurge fiecare pagina in parte.
 
Last edited:

Sissy23

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
104.84
Fan Adevărat!
33.00 Puncte
#20
Hm...in primul rând ,as contribui la fericirea copiilor. De fiecare sărbătoare ,as reda sentimentul de familie mai multor copii in palatul meu magic :) si mi-as ocupa timpul făcând bine. Pe langa asta,cred ca ar fi o viata frumoasa si multumitoare,dar si plictisitoare avand multe sarcini,dar nici una care sa te implineasca pe tine...probabil nici de dragoste nu isi gasesc timp. In concluzie...refuz sa fiu printesa! ;) :)))
 
Top