1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
866
Threads:
1005
Messages:
176175
Discussions:
16
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

Important! Pasarea matinala Ep 42 : Trailer 1

micutza56

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
3,782.64
Fan Adevărat!
118.00 Puncte
Episodul 41 / scena :Emre și Can acasă la Hüma !!! Casa lui Hüma. Sună la ușă și femeia merge să deschidă. Ea este entuziastă, spre deosebire de fiul ei.
Hüma: Can: Fiule! (Își aruncă brațele în jurul gâtului lui) Intră, intră. Cât de frumos ești . Emre: Mamă, nu poți privi? Uită-te doar la par.
H: Arată foarte frumos. Intră.
C : Ce casă frumoasă. (Se așează în jos).
H: Aici este. Când ai plecat, am decis să stau aproape de Emre, așa că m-am transferat aici. În cazul în care vor avea copii, voi avea grijă de ei. Nici nu îmi pot imagina copiii să crească în acel cartier.
E: Da! Imi voi face o cafea, doreste cineva?Vorbiți liniștit. (Intră în bucătărie)
H: Cum mi-ai lipsit ...Hüma îmbrățișează Can, care nu răspunde la gesturile ei de afecțiune. Ii răspunde uneori, dar se uită în jur.Sunt foarte supărată pe tine. Nu m-ai sunat deloc, niciodată într-un an. Un fiu nu-și cheamă mama cel puțin o dată? Bine. Unde ai fost? Ce țări ai văzut? Spune-mi.
C: Nu pot spune că am vizitat multe țări. Și nu pot spune că eram pe pământ. Am fost mai mult pe mare. Într-adevăr, am fost mereu pe mare. Nu am sbarcat pe pământ fără să simt nevoia de a face acest lucru.
H: Mereu pe mare? (Can dă din cap) Deci nu ai putut sa intalnesti pe nimeni dacă nu erai pe pământ ? (Can dă din cap)
H: Lasa acum asta! Probabil ai făcut multe fotografii! Arătăniile-le! Putem organiza o expoziție cu fotografiile făcute în acest an. C: Nu am făcut poze, mama.
H: Deloc.
C: Deloc. (Hüma este încurcată)
H: Ok. Locuiți în proprietatea lui Sanem?
C: Tata s-a îmbolnăvit, știi si tu. Și până când nu se va recupera, până când barca mea nu va fi reparată, eu voi fi acolo. Nu în casă, ci într-o casă vecină.
H: Da, de ce? De ce? (Ea se ridică iritată.) Dar de ce? Cum poate fi? Nu vreau să mă supăr, dar nu pot rezista! Mă înfurie! Aziz nu are alt loc unde să stea în marele Istanbul, decât in casa lui Sanem? (Hüma se calmează brusc și se așează din nou) Uite, tu, Sanem ... voi doi sunteți acolo. Împreună. (Apoi adaugă cu voce joasă) Și Emre este dominat de soția lui! Trebuie să vorbesc cu tatăl tău! Spune-i să mă sune!
E: Mamă? Bea un pahar, calma-te puțin.
H : Oh..Ai uitat-o pe fata asta. Nu înțeleg de ce Aziz intervine brusc cu asta.
C: Cine a spus că am uitat-o mamă?
H: Ei bine, ai plecat ...
C : Nu vom fi mult timp la Sanem, mamă ... dacă te interesează ... Dar vă rog să nu pronunțați numele lui Sanem în fața mea. Altfel îți rănesc inima, dar nu vreau să o fac. H : Ei bine, fiule, sunt deja supărată pe tatăl tău. Dacă nu ar fi plecat cu femeia aceea, astăzi puteam fi o familie fericită, noi patru!
Multumim,Dănuț!
 

Petruta

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
483.28
Fan Adevărat!
28.00 Puncte
fetele azi am vazut acest film si pot sa spun ca ma emotionat pana la lacrimi dupa cum am.mai spus sunt o persoana care plange la filme de genul chiar daca tot spun ca nu ma mai uit la drame tot dau peste ele.acest film are ca actori principali pe Ozcan Deniz si Yassemin Allen

este vorba de o frumoase poveste de dragoste care are parte de un sfârșit nu foarte frumos.

Personajele principale ale filmului sunt Yagmur, o tânără turcoaică timidă și cu frică de avion, care decide să plece în străinătate pentru a se angaja, ea însă reușește să se îndrăgostească de Kemal, o persoană care vine împreună cu un trecut foarte periculos în spate.

După Yagmur rămâne însărcinată lucrurile se complică, iar iubirea dintre cei doi este pusă la o grea încercare. Kemal este obligat de familie sa se casatoreasca din obligatie pentru a pune capat razboiului dintre cele 2 famili. Yagmur si Kemal se reintalnesc dupa un timp foarte lung . Da ma impresionantextrem de mult acest film nu il mai vazusem niciodata.
La mai vazut careva?
Nu l-am vazut dar nu este serial?
 

Gabriela1989

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
3.43
Fan Adevărat!
38.00 Puncte
Am reusit sa citesc toate comentariile si de aici....pot spune doar ca daca cineva sa simtit ofensat in privinta rolurilor stau si ma gandesc cum era daca isi lua cineva rolul lui Ygit :rolleyes: ce ar fi trebuit sa faca ...eu una l-aș lua si rolul lui Ygit nu m-ar deranja deloc atata vreme cat unele cuvinte si majoritatea sunt adresate personajului...in fine sper sa nu se mai ia nimic personal cand e vorba de roluri (asta daca vor mai fi) pentru ca eu m-am obisnuit sa stiu grupul acesta linistit si toti ca o familie ...va pup si sper sa nu deranjeze pe nimeni comentariul meu (mi-am spus doar parerea care nu cred ca ar avea de ce sa deranjeze) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
 
Top