1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
859
Threads:
856
Messages:
155837
Discussions:
15
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

Important! Pasarea matinala Episodul 44 trailer 2

Memi

Well-Known Member
Registered
Oracol (XOR)
0.00
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
fetele mâine JOI (13 iunie) pe
STAR TV- începe Dulcea mea minciună – FURKAN PALALI, LAVİNYA ÜNLÜER, ASLI BEKİROĞLU

View attachment 4290
ce facem? ne uităm? eu o să încerc, dar dacă nu va fi tradus de nimeni? poate o să mă încânte și dacă nu e tradus o să fiu dezamăgită, nici nu știu.
Oare o sa fie tradus sau nu...? . Daca da, eu m as apuca ca mi place fostul lui Demet.. ;)
Poate stie Danuta ceva in legatura cu serialul asta.
 

Maria Colceriu

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
394.48
Fan Adevărat!
69.00 Puncte
Sotul a facut si el masterul asta odata cu mine in ideea ca daca nu ajung eu la cursuri se duce el si-mi povesteste acasa despre ce este vorba. Si ghici ce? Am ajuns la toate cursurile amandoi, iar el fiind ocupat cu magazinele a trebuit sa fac eu la fiecare materie cate 2 proiecte, iar anul acesta 2 disertatii. Asa ca intr-un final tot eu l-am ajutat pe el. Iar de copii nu are timp sa se ocupe decat in weekend. Dar degeaba sta el cu copiii, caci copiii ma vor pe mine :(
:eek::eek::eek:
Câte 2 proiecte :oops:?
Măcar bine că ai reușit, sunt mândră de tine :cool::)❤️!
 

roxyroxycris

Well-Known Member
Registered
Oracol (XOR)
0.00
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
și eu am aceeași părere iar în mașină înainte de a intra amândoi în casă ca să gătească, mi-a confirmat bănuiala pt că Can i-a spus lui sanem așa ”nu mai vreau să mă mai prefac față de ceilalți și să încep să te tratez așa cum simt, sanem” ori poate ni se pare nouă ori chiar i-a mărturisit ceea ce simțea cu adevărat el can yaman.
Si a mai fost si faza din birou cand i-a spus Sanem lui "Canem", iar el a stat putin s-a gandit si a zis ca-i place cum suna. Dar nu mai stiu daca a fost dupa faza cu baia sau inainte. Dupa ce se termina serialul o sa ma mai uit odata la el fara intreruperi ca sa pot sa pun lucrurile cap la cap sa vad daca am dreptate sau este doar ce ne-am dori noi sa fii fost
 

Issabella

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
1,375.01
Fan Adevărat!
197.00 Puncte
Din revista italiană “Pomeriggio cinque”!!!
Scumpe doamne am ales această parte din frumosul articol scris despre Can Yaman, deoarece pe NOI, asta ne interesează cel mai mult . FB_IMG_1560378113572.jpg FB_IMG_1560378117339.jpg
Scrie așa .... foarte rezervat in ceea ce privește latura sentimentală, de el se știe că până in 2017 a fost împreună cu tânăra actrița turcă Bestemsu Ozdemir. De atunci avem “tăcere despre afacerile sale de inimă”, știm doar că femeia ideală pentru el trebuie să fie “elegantă, inteligentă, sinceră și cu un simț puternic al umorului”.
Dacă aruncăm o privire pe profilul lui de Instagram, nu pare că ar exista o femeie, dar este imposibil să nu se observe chimia dintre Yaman și Demet Ozdemir, “la sua co-star” ( ce frumos spune despre Demet), se referă la partenera sa din noul proiect, seria “Erkenci Kuș” sau “Pasărea matinală”, în curând la TV ( italiană).
Se pare că, chiar de la început, imediat legătura care s-a creat între cei doi actori a fost fundamentală, cheia reușitei acestui proiect și de fapt dacă judecam după numeroasele video-uri și fotografii prezente sui Instagram , totul este evident.
Ar trebui să ne așteptăm la o nouă pagină de gossip? ( Gossip se folosește în Italia când se vorbește despre viața personală a unei vedete)
 
Top