1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
862
Threads:
959
Messages:
166746
Discussions:
15
Photos:
12

Group events

Pasarea Matinala

Pasarea matinala episodul 48 trailer 2

Issabella

Well-Known Member
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
214.23
Fan Adevărat!
255.00 Puncte


Din episodul 47

Aziz îl găsește pe Can în camera de zi cu bandana lui Sanem în mână. El îl întreabă dacă s-a întâmplat ceva sau dacă există ceva să îl îngrijorează, dar Can îi răspunde că se gândește doar la mare. Aziz îi spune că orice se întâmplă nu trebuie să renunțe. Can îl întrebă dacă vorbesc despre mare sau despre altceva.
Sanem primește o scrisoare de la Yiğit, în care acesta își cere scuze pentru tot. El îi dorește să fie fericită și îi spune că se va întoarce în Canada. Ca să își ceară scuze fată de ea, ca un dar din partea lui, îi spune că a vândut drepturile cărții la o editură americană.
Acasă, Leyla mănâncă încontinuu și se justifică cu Emre, îi spune că ea este stresată în ceea ce privește melodia pe care Can și Sanem au cerut/o pentru publicitatea cremelor.
Intre timp, la fermă, Sanem este îngrijorată pentru că nu îl găsește pe Can și întreabă dacă cineva știe unde îl poate găsi. Pleacă la casa lui Mehriban și vede că mașina lui este acolo, așa că intră să vadă dacă încă mai dorm, dar nu-l găsește acasă. Sanem se teme că a plecat din nou, dar după vede că gentile și lucrurile lui sunt acolo și atunci își dă seama că nu se vor despărți niciodată.
Aziz și Mehriban o găsesc acolo și o întreabă ce anume face. Ea, cu boxerii lui Can în mână inventează că căuta hainele pentru spălat: “suntem vecini de casă, avem nevoie unul de celălalt.”
Sanem îi întreabă dacă știu unde este Can, dar răspunsul este negativ.
Sanem este cu sora ei, care a venit pentru că vrea să vorbească cu ea. Leyla o întreabă dacă ea și Can s-au împăcat. Sanem îi povestește că l-a sărutat după care a fugit. Acum nu îl găsește și nu știe ce va face dacă nu se va întoarce niciodată. Leyla vrea să continue conversația, dar din nou Sanem fuge. Ea îl întâlnește pe Muzo și îl întreabă cum ar fi acționat dacă o fată l-ar fi sărutat pe buze și după aceea ar fi scăpat. El îi Răspunde că mândria lui ar fi fost “rănită”.
 

roxyroxycris

Well-Known Member
Registered
Oracol (XOR)
0.00
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
Si un scurt comentariul la trailer- Can cred ca si-a pierdut memoria/ neuronii unde sunt depozitate numai cuvintele : iubire, dragoste, saruturi, intr-un cuvant SANEM.
Restul neuronilor sunt intactii.

Salvarea lui este Sanem. Asa cum a fost si el pentru ea. S-au schimbat rolurile.
Cand fost el salvarea ei ca nu-mi amintesc. Ea salvarea lui, da. Dar invers nu-mi amintesc sau te referi la micile ei impiedicari?
 

dumitru

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
582.80
Fan Adevărat!
12.00 Puncte
adică el și-a pierdut simțul iubirii? vrei să spui că el nu se mai poate îndrăgostii?. dacă și-a pierdut neuronii dragostei, de ce a uitat-o pe sanem?
Teama de a nu o pierde dinou, a produs declicul iar accidentul a fost un factor determinant.
S-a produs acel gol de memorie.
Cu siguranta scenaristii s-au gandit bine cum sa mai lungeasca cateva luni serialul si au gasit.
Acum probabil o sa vedem un Can de neatins si o Sanem topita .
S-aven o noapte linistita!
 

roxyroxycris

Well-Known Member
Registered
Oracol (XOR)
0.00
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
eu zic și ca tine, dar mă gândesc că ignoranța te omoară, încet dar sigur, dacă can o va ignora pe sanem, uită-te la frag. când can îi spune ce dragoste au avut, nici nu se uită la ea.
Da si exact atunci cand ii spune ca au avut o dragoste de bestselleer cred ca ii da si cartea. Sa citeasca si sa-si aminteasca.
El a mai ignorat-o. I-a mai spus de doua ori ca nu mai inseamna nimic pt el, si ea ce a facut? A luptat pt a-l recuceri, iar atunci era constient de ceea ce spune si simte, pe cand acum el tot ce spune, spune pt ca nu-si aminteste. Dar ea stie cat de mult o iubeste si nu va renunta sa lupte pt el oricate greutati ar întâmpina. L-a asteptat un an de zile in fiecare seara pe ponton, chiar crezi ca va renunta cum cand el are atata nevoie de ea?
 

roxyroxycris

Well-Known Member
Registered
Oracol (XOR)
0.00
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
e greu să răspunzi la rece, e adevărat ce spui, dar vorbind la scenarii, trebuiau să rupă din legătura can - sanem.
eu atâta îmi doresc, nu vreau ca rolul lui sanem să fie ridicol,
Eu nu cred ca va fii rodicol. Eu cred ca ea va fii iar copularoasa si ne vom amuza din nou de felul in care se va uita dupa el pe furis si de incercarile ei de a-l face sa-si aminteasca.
Iar din punctul meu de vedere nu este niciodata ridicol sa lupti pt ceea ce-ti doresti sau pt cel pe care-l iubesti.
 
Top