1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
862
Threads:
959
Messages:
166744
Discussions:
15
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

Pasarea matinala episodul 48 trailer 2

roxyroxycris

Well-Known Member
Registered
Oracol (XOR)
0.00
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
Dar de ce s-o luăm iar de la capăt? Când deja erau gata de împerechere, hop, de la capăt, ca un dejavu
Asta nu cred ca a inteles nimeni, eu una nu. Ma gandesc ca poate asa s-au gandit sa-i faca pe parintii Sanemei sa-l ierte, nu stiu.
Plus ca eu daca as fii luat-o de la capat as fii facut-o pe ea amnezica. Sa mai lupte si el pt ea.
 

roxyroxycris

Well-Known Member
Registered
Oracol (XOR)
0.00
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
eeeeee vezi, este exact ce am spus și eu, de ce el și nu ia, iar tu, draga mea roxy, mi-ai răspuns că așa ajung părinții sanemei să-l ierte pentru că altfel îl considerau pe el vinovat și răspunzător de ceea ce s-a întâmplat, după un an de suferință, acum ai și amneziato (nu cred că există asemenea cuvânt), ete că și tu zici la fel, pentru că eu chiar sunt puțin contrariată de cum au zugrăvit personajul ei, ea o mână de om e mai rezistentă și mai cerebrală decât muntele de can. și eu vrioam să aibe el suferința asta nu ea.
Eu cred ca scenaristii au ales sa fie el cel ranit pt a fii mai usor iertat.
Dar daca as fii fost eu scenarista as fii facut-o pe Sanem amnezica si as fii gasit alta metoda prin care Can sa se faca iertat.
Esentele tari se tin in sticlute mici, iar femeile desi sunt mai firave sunt de mii de ori mai puternice decat barbatii din punct de vedere psihic si mai rezistente la dureri.
 

roxyroxycris

Well-Known Member
Registered
Oracol (XOR)
0.00
Fan Adevărat!
0.00 Puncte


Din episodul 47

Aziz îl găsește pe Can în camera de zi cu bandana lui Sanem în mână. El îl întreabă dacă s-a întâmplat ceva sau dacă există ceva să îl îngrijorează, dar Can îi răspunde că se gândește doar la mare. Aziz îi spune că orice se întâmplă nu trebuie să renunțe. Can îl întrebă dacă vorbesc despre mare sau despre altceva.
Sanem primește o scrisoare de la Yiğit, în care acesta își cere scuze pentru tot. El îi dorește să fie fericită și îi spune că se va întoarce în Canada. Ca să își ceară scuze fată de ea, ca un dar din partea lui, îi spune că a vândut drepturile cărții la o editură americană.
Acasă, Leyla mănâncă încontinuu și se justifică cu Emre, îi spune că ea este stresată în ceea ce privește melodia pe care Can și Sanem au cerut/o pentru publicitatea cremelor.
Intre timp, la fermă, Sanem este îngrijorată pentru că nu îl găsește pe Can și întreabă dacă cineva știe unde îl poate găsi. Pleacă la casa lui Mehriban și vede că mașina lui este acolo, așa că intră să vadă dacă încă mai dorm, dar nu-l găsește acasă. Sanem se teme că a plecat din nou, dar după vede că gentile și lucrurile lui sunt acolo și atunci își dă seama că nu se vor despărți niciodată.
Aziz și Mehriban o găsesc acolo și o întreabă ce anume face. Ea, cu boxerii lui Can în mână inventează că căuta hainele pentru spălat: “suntem vecini de casă, avem nevoie unul de celălalt.”
Sanem îi întreabă dacă știu unde este Can, dar răspunsul este negativ.
Sanem este cu sora ei, care a venit pentru că vrea să vorbească cu ea. Leyla o întreabă dacă ea și Can s-au împăcat. Sanem îi povestește că l-a sărutat după care a fugit. Acum nu îl găsește și nu știe ce va face dacă nu se va întoarce niciodată. Leyla vrea să continue conversația, dar din nou Sanem fuge. Ea îl întâlnește pe Muzo și îl întreabă cum ar fi acționat dacă o fată l-ar fi sărutat pe buze și după aceea ar fi scăpat. El îi Răspunde că mândria lui ar fi fost “rănită”.
Multumim Issa.
 
Top