1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
867
Threads:
1006
Messages:
177371
Discussions:
16
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

Rolul de parinte este sa fii langa el, nu in locul lui

Status
Not open for further replies.

Ralucaandreea

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 100
Oracol (XOR)
2,756.38
Fan Adevărat!
18.00 Puncte
#1
Unii părinţi vor ca acei copii pe care îi au să reuşească în viaţă doar pentru a se putea mândri cu ei la toate cunoştințele. Vor să aibă meserii pe care ei nu au avut cum să le aibă. Nici măcar nu le pasă dacă copilul e sau nu fericit. Important e să aibă o mare funcție, să aibă bani. Cui îi pasă dacă o să fie veşnic nemulţumit?
La fel sunt şi unii profesori. Vor note mari la examene doar pentru a se făli ei cu rezultatele elevilor, să pretindă că totul li se datorează lor..dar nu se gândesc niciodată că poate unui copil nu îi place ce învață. E imposibil să îți placă toate materiile. E imposibil să fii bun la toate!
Toți vor ca tu să ajungi departe, sau asta pretinde fiecare, dar nimeni nu ştie ce îți doreşti cu adevărat...
Nu lăsa oamenii să îți dărâme visurile! Nu te mulţumi cu ceea ce vor ei. Poate e mai simplă calea lor, dar dacă mergi pe un drum lipsit de satisfacție şi fericire totul e în zadar...
Degeaba o să ajungi cel mai bogat om, dacă nu o să îți placă ceea ce faci, dacă nu o să fii împlinit....
parinti-copii.jpg
Cei care isi exprima opinia si distribuie pe facebook veti primi : 1 punct Fan Adevarat cei cu cont real, 50 de monede cei cu cont fake.
De asemenea cei care au cele mai multe aprecieri la tema zilei va primi 3 puncte.
 

Petruta

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
553.16
Fan Adevărat!
28.00 Puncte
#2
Cata dreptate in articol, da sunt foarte multi parinti care daca la randul lor nu au facut sau nu au avut posibilitatea sa faca ce le-au placut pun pe umerii copiilor acest lucru.
Sunt mama si vreau pentru copilul meu tot ce este mai bine, dar nu o sa il oblig niciodata sa faca ceva ce el nu isi doreste.
Este mic, inca deciziile nu poate sa le ea singur dar daca un lucru nu il vrea nu il putem obliga sa-l faca.
Distribuit pe facebook
 

mioara_cozonac

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
801.36
Fan Adevărat!
206.00 Puncte
#3
Ca sa iti fortezi copilul sa faca ceia ce ai facut tu e ca si cum iai spune '' traeste viata mea nu pe a ta,
Atunci copilul nu poate deveni niciodata independent. Si ca parinte eu cred ca toti ne-am bucura sa fie copii nostri realizati si cu mult noroc.
De aceia e bine sa luptam sa ne realizam noi singuri in viata si pe copii sa ii lasam sa aleaga exemplele bune de la noi.
Este si adevarat ca in spatele fiecarui copil de succes sta un parinte, dar pentru al ajuta si ai da un sfat atunci cind nil cere.
 

simona 75

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 150
Oracol (XOR)
396.47
Fan Adevărat!
0.00 Puncte
#4
In general multi dintre cei ce sunt parinti gresesc intr-un fel sau altul fata de copil........este normal . Cel mai greu lucru este sa educi un copil si sa-l pregatesti sa devina adultul independent si responsabil . Uneori suntem prea protectori sau prea severi, prea restictivi....sau folosim cuvinte nepotrivite in momente nepotrivite, ridicam vocea ........insa trebuie sa ne abtinem daca ne dam seama ca nu procedam bine. Motive de slabiciune avem toti, adesea suntem prea obositi si incarcati negativ de ceea ce am trait la serviciu sau avem probleme diverse.....si ne descarcam pe cei apropiati.
Sa ne dea Dumnezeu putere, intelepciune, rabdare si rezistenta nervoasa sa putem fi parinti buni pentru copiii nostri.
 

Laura321

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
667.53
Fan Adevărat!
154.00 Puncte
#5
Este plina lumea de parinti care vor sa traiasca viata copiilor , sa realizeze copii lor ce ei nu au putut , dar nimic mai gresit!Egoismul acestor parinti duce la nefericirea copiilor.Am si eu un copil si niciodata nu l-as forta sa faca ce vreau eu.Este liber sa-si aleaga drumul in viata , eu doar il pot ajuta cu sfaturi si sustinandu-l in absolut tot ceea ce face.Distribuit pe facebook.
 

EVA MARIA HABINA

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 150
Oracol (XOR)
681.46
Fan Adevărat!
36.00 Puncte
#8
Oricare parinte adevarat doreste copiilor sai o copilarie fericita si un viitor fericit. Nu sunt deacord cu cei care obliga copii sa fie asa cum viseaza parintele. Fiecare parinte este moral obligat sa ajute copilul pentru realizarea visului sau. Sunt convinsa ca fiecare copil viseaza la ceva pentru viitorul sau. Nu exista mai mare bucurie, fericire pentru un parinte decat fericirea, bucuria, realizarea copiilor sai, cu ajutorul sau fara ajutorul sau. Fiecare trebuie sa-si traiasca viata sa si nu viata sau visul altuia.
Dist. fb
 
Status
Not open for further replies.
Top