1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge

Securitate Wordpress - Schimbare prefix baza de date

Archangel Michael

Well-Known Member
Staff member
Fan Adevărat!
Top 50
Oracol (XOR)
92,540.96
Fan Adevărat!
1.00 Puncte
#1
Pentru cei care au site-uri care ruleaza pe platforma wordpress una din primele actiuni al siteului este schimbarea de prefix al bazei de date deoarece baza de date este ca un creier pentru întregul site WordPress, deoarece fiecare informație este stocată acolo, făcând astfel ținta preferată a hacker-ului. Spamatorii și hackerii rulează coduri automatizate pentru injecții SQL. Din păcate, mulți oameni uită să schimbe prefixul bazei de date în timp ce instalează WordPress .
Acest lucru facilitează hackerilor să planifice un atac de masă prin direcționarea prefixului implicit wp_ . Cea mai inteligentă modalitate de a vă proteja baza de date este schimbarea prefixului bazei de date, care este într-adevăr ușor de făcut pe un site pe care îl administrați.

Plugin Change Table Prefix ro.wordpress.org/plugins/change-table-prefix/
Plugin Rename DB Table Prefix wordpress.org/plugins/rename-db-table-prefix/

Vă recomandăm să faceți o copie de rezervă a bazei de date WordPress înainte de a efectua schimbarea prefixului cu aceste 2 pluginuri deoarece nu s-a mai facut update de ceva timp. Acestea functioneaza foarte bine deoarece eu le-am folosit foarte recent.
 
Top