1.37 Puncte = 1 Vella / Vella= 0.00002667583 BTC si 43.2183406114 Doge


Group statistics

Members:
862
Threads:
983
Messages:
169970
Discussions:
15
Photos:
12

Latest posts

Group events

Pasarea Matinala

UNEORI CEA MAI BUNĂ TERAPIE PENTRU SUFLETUL TRIST ESTE LINIȘTEA

Status
Not open for further replies.

mioara_cozonac

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
465.39
Fan Adevărat!
226.00 Puncte
#1


Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le poți face sufletului tău este să petreci timp singură. Încă nu îți dai seama, însă toți avem nevoie de momente de liniște, de singurătate.

Uneori viața nu este corectă. Nu este așa cum ne dorim. Nu vine doar cu surprize, ci și cu tristețe, cu durere, cu frică, cu anxietate, cu depresie, cu lipsa încrederii. Vine la pachet cu toate stările - atât bune, cât și mai puțin bune. Iar noi trebuie să o acceptăm așa cum este. Să ne bucurăm cât de mult putem de momentele fericite și să învățăm din cele dificile. Să nu ne dăm bătuți și să continuăm lupta cu obstacolele, cu greutățile, cu problemele. Să găsim întotdeauna puterea de a ne ridica de la pământ și să mergem mai departe chiar și atunci când nu știm care mai este drumul nostru. Să nu uităm să zâmbim chiar și în cele mai întunecate clipe. Să avem încredere în noi, să ne lăsăm conduși de intuiție și să căutăm întotdeauna luminiță de la capătul tunelului. Pentru că, chiar dacă nu o vedem, ea chiar ea există

Viețile noastre sunt atât de aglomerate. Zi de zi suntem puși la perete de alte persoane... sau chiar de noi înșine. Prea adesea îi lăsam pe cei din jurul nostru să ne invadeze spațiul, intimitatea și să ne fure din timpul mult prea prețios. Nu pot să simt că mulți dintre noi ajungem să trăim viețile altora.

Cu cât anii trec cu atât cele 24 de ore ale zilei nu ne mai aparțin nouă pentru că devenim din ce în ce mai responsabili față de lucruri și de oameni și uităm de noi. Cu tot ce avem de făcut, cu toate obligațiile pe care trebuie să le respectăm, cu toate cuvintele nerostite... cum de nu ne pierdem sensul în viață? Cum de mai știm cine mai suntem? Cum de mai cunoaștem adevărata fericire? Cum de mai putem zâmbi când nu mai avem putere?

Unul dintre lucrul pe care îl putem face pentru noi înșine este gratis: este vorba despre liniște. Despre puțin timp în singurătate. Despre solitudine.

Meditația este un exercițiu extrem de puternic pentru sănătatea minții și a trupului nostru. Doar câteva minute de meditație făcute zilnic fac minune pentru noi: meditația ajută la reducerea grijilor, a anxietății, a fricii, a singurătății și a depresiei. De asemenea, crește optimismul și ne învață cum să fim în control asupra emoțiilor noastre, îmbunătățește sistemul imunitar și ne ajută să fim mult mai activi și mai energici, îmbunătățește respirația și ritmul cardiac, reduce tensiunea arterială - iar acestea sunt doar câteva dintre sutele de beneficii ale acestui exercițiu.

Există mai multe tipuri de meditație pe care le putem practica, iar aplicațiile pentru smartphone ne ajută să le alegem pe cele mai potrivite. Însă, în cazul în care nu vrei să depinzi de un telefon sau nu ai timp să înveți un anumit mod de a medita, încearcă doar să petreci mai mult timp singură, să ai câteva minute pe zi în care să nu te mai lași distrasă de nimic și să te concentrezi doar asupra ta, să fii conștientă de gândurile pe care le ai, de emoțiile pe care sufletul le simte.

Cei care isi exprima opinia si distribuie pe facebook va primi: 1 punct Fan Adevarat cei cu cont real, 50 de monede cei cu cont fake.
Cea care va avea cele mai multe aprecieri va primi 3 puncte.
Va rog un singur comentariu, iar in dreptul comentariului numele dupa facebook.

Fetelor va place singuratate?
 

mioara_cozonac

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
465.39
Fan Adevărat!
226.00 Puncte
#5
Desigur.fiecare dintre noi are astfel de momente in viata,ca sunt de durata sau mai putin durabile,ele exista.
Mai este un lucru,daca asta este firea ta,nu te ingrijora,cu timpul o sa te schimbi, eu cunosc persoane care de asemenea prefera sa stea singure, si nu mi se par deloc ciudate.
 

Laura321

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Oracol (XOR)
620.11
Fan Adevărat!
168.00 Puncte
#7
Atunci cand esti trist sigur preferi linistea!Sa stai departe de tot si de toate macar pentru putin timp nu poate sa-ti faca decat bine.Sa-ti pui ordine in ganduri si sa hotarasti ce faci mai departe , cum depasesti acest obstacol aparut in viata ta de nicaieri...Distribuit pe facebook.
 

EVA MARIA HABINA

Well-Known Member
Fan Adevărat!
Registered
Top 150
Oracol (XOR)
519.35
Fan Adevărat!
36.00 Puncte
#13
Oare cand a fost deodata liniste in noi si in jurul nostru ? Avand in vedere galagia, larma din jur. Oare cand am putut sa nu vorbim cu nimeni si sa nu vorbeasca cu noi nimeni ? Daca am reusit, inseamna ca am reusit sa fim prezenti cu corpul, cu sufletul, cu mintea. Traim intr-un zgomot infernal. Nu avem liniste, desi, cele mai profunde idei, ganduri, decizii importante numai in liniste profunda pot fi realizate pozitiv. In aceste binecuvantate momente de liniste, adevarat putine, aflam ce este important, profund pentru noi, ce ne bucura sau ce ne intristeaza, ce ne deranjeaza.
De multe ori dupa un timp, linistea profunda incepe sa ne vorbeasca si atunci trebuie sa fim foarte atenti.
Este viata si dincolo de cuvinte si zgomot si este bine sa putem sa profitam cate putin de ea.
Si eu am momente cand am nevoie sa fiu cu mine insumi si atunci ma retrag in gradina in liniste, numai ci natura, cu copacii si cu pasarile.

distribuit f
 

Boiangiu dana

Well-Known Member
Staff member
Moderator
Contributor
Fan Adevărat!
Registered
Top 50
Donator
Oracol (XOR)
1,244.23
Fan Adevărat!
975.00 Puncte
#15
Buna dimineata!
In acest moment tema se inchide.
Cele mai multe aprecieri la aceasta tema le-am avut eu.
Cei care v-ati exprimat opinia si ati distribuit pe facebook veti primi: 1 punct Fan Adevarat cei cu cont real, 50 de monede cei cu cont fake.
O zi frumoasă vă doresc si cu spor in toate!
 
Status
Not open for further replies.
Top