• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Religie Vrem spitale nu Catedrala Mantuirii Neamului - Asta vor romanii?

Archangel Michael

Administrative
Staff member
Oracol (XOR)
100,420.14000000
#1
Vad zi de zi fel de fel de poze , citate si tot felul de manipulari in feed pe facebook.

"Trebuie sa facem spitale nu biserici"
Nu are nici o legatura una cu alta. La ora actuala Biserica Ortodoxa Romana este o fundatie , Si face ce vrea cu banii fundatiei. Acele 100 de milioane de dolari nu sunt pentru vilele personale ci sunt pentru un lacas pentru Dumnezeu. Avand in vedere ca ca bolile sufletesti ( Stresul ) in care toti marii si micii doctori spun ca provoaca 80% din orice boala , Biserica poate vindeca sufleteste oamenii daca Cred cu adevarat. Biserica poate inlatura stresul.
Biserica este si va ramane pentru todeauna un Spital pentru vindecarea sufletelor, insa ateii nu vor intelege niciodata asa ceva. Acei oameni pe care voi ii numiti sii ii faceti prosti( cei care se duc la biserica) s-au vindecat acolo. Nu este pentru voi, este pentru Milioanelor de romani care sunt credinciosi si milioanelor de romani care atunci cand boala sau necazul ii vor darama din picioare Biserica si Dumnezeu ii va ridica.

Nu am nici o dovada ca patriarhul Daniel este ateu insa sunt mari sanse sa fie ateu si sa aibe interese personale , insa daca el a hotarat sa faca o asemenea catedrala merita respect!